11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Bjørn Kjos bak spakene i sitt aller første egeneide Boeing 737-800 som hentes i Seattle i 2009. Foto: Hans O. Nyborg

Kjos: Norwegian planlegger å danne større allianse med andre flyselskap

Flyselskapet Norwegian planlegger å utvide sin allianse med andre flyselskap. I følge nyhetsbyrået Reuters skal Bjørn Kjos ha uttalt dette under en konferanse hos IATA i Berlin tirsdag.

Dagens aktører som Norwegian samarbeider med er easyJet i Storbritannia og JetBlue i USA. Kjos sa at planene nå foreligger for å utvide alliansen til en langt større enn i dag.

-Det vil bli en mye, mye større allianse enn det vi har i dag, og vi vil se en større gruppering komme ut i et slikt samarbeide, kunne Kjos fortelle.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer