Foto: Hans O. Nyborg

Flyr starter med nye direkteflyvninger fra Bergen og Stavanger til flere populære reisemål og billetter kan bestilles allerede nå.  

Nå får reisende fra Bergen og Stavanger tilgang til flere reisemål med selskapet. Fra Bergen åpnes det nå for direkteruter til Nice, Malaga og Zadar. Fra Stavanger er de nye reisemålene Alicante, Malaga, Nice og Palma, Mallorca. 

– Bergen og Stavanger er viktige byer for oss og vi ønsker å videreutvikle tilbudet vårt fra Flesland lufthavn og Sola lufthavn. Derfor lanserer vi nå flere populære reisemål fra disse byene, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr. 

I Norge er det etablert ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august 2021. Deretter kom Paris, København og Roma inn på rutekartet.

Selskapet har også flyvninger til Salzburg, Milano og Genève.  Det er også åpnet for bestilling av nye direkteflyvninger fra Oslo til Brussel, Berlin og Barcelona, samt fra Trondheim og Bergen til Alicante. 

I tillegg er også Palma de Mallorca og Zadar kommet inn på rutekartet. Flyr er i full gang med å utvide rutetilbudet for sommerprogrammet med stadig flere reisemål. Oppstart for Praha og Stockholm er 7. april. Første flyvning til Billund og Edinburgh er 8. april og for Pisa er datoen 6. mai.

ANNONSE
Forrige artikkelSiste: FAA-direktør trekker seg
Neste artikkelFlyr la frem resultat som forventet