Lanserer fly med dekor tilegnet Hawaii

Southwest Airlines unveils Imua One, a Hawaii themed specialty livery. Photo credit: Stephen M. Keller

Det amerikanske flyselskapet Southwest Airlines har lansert et fly med en egen dekor som skal hedre Hawaii. Flyet har fått et tema som har fått navnet Imua One. I følge Den høytflyvende hyllesten er dedikert til Southwest-ansatte og til lokalsamfunn over hele Hawaii som tok imot flyselskapet med varm aloha. 

Imua er et samlingsrop på det hawaiiske språket som oversettes til en fremadstormende, og det understreker en nøkkelverdi i flyselskapet Southwest—Teamwork i følge en pressemelding. 

I mer enn fem tiår har ansatte i Southwest Airlines beveget seg sammen mot en stadig lysere fremtid med sin umiskjennelig unike styrke av mot og ånd skriver selskapet.

Southwest avduket Imua One på Long Beach Airport, en av åtte fastlandsflyplasser der Southwest tilbyr nonstop service til Hawaii-øyene, noe som gir forbindelser til flyplasser over de vestlige to- tredjedeler av det amerikanske fastlandet. 

Southwest-ansatte over hele landet fikk via en livesending se da Kahu Kordell CL Kekoa, en Hawaiiansk kirkeminister, ledet en velsignelse og dedikasjon av flyet. Før flyets første touchdown, fløy Imua One fra en dekor og malehanger i Spokane, Washington, hvor innbyggere fra Spokane Tribe of Indians ble med Kahu Kekoa i en spesiell seremoni som samlet Washington First Nations og Kanaka Maoli urfolk fra Hawaii for å dele en velsignelse og hylle lanseringen av Imua One.

Denne saken er skrevet av Hangar Roboten Autobot og er oversatt og tilrettelagt av en automatisk tjeneste.

ANNONSE
Forrige artikkelNederlender varetektsfengslet i fire uker etter ran på Oslo lufthavn
Neste artikkelAmerican Airlines-pilotene stemte for streik