Lanserer nytt produkt for bedriftsmarkedet

Foto: Sebastian E. Burmo

Flyr kommer nå med et nytt tilbud til bedriftsmarkedet. Flyr Proff er en bedriftsavtale som gir faste rabatter på selskapets mest fleksible billetter. -Dette må være bransjens beste tilbud, sier kommersiell direktør i Flyr.

– Vi opplever økende interesse fra bedrifter som ønsker gode tilbud til sine ansatte. Veldig mange bedrifter har avtale med de store reisebyråene, og gjennom høsten vil vi gradvis øke vår tilstedeværelse der, slik at det er mulig å bestille Flyr-reise via reisebyråenes bedriftsportaler. For å møte den økende etterspørselen, særlig fra små- og mellomstore bedrifter, lanserer vi derfor nå Flyr Proff, som er en avtale der bedriftene får faste rabatter på våre mest fleksible billetter, Smart og Fleks, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyr Proff passer perfekt for små- og mellomstore bedrifter som vil unngå fordyrende mellomledd ved bestilling av jobbreiser. Det koster ingenting å inngå avtalen, og det stilles ikke krav til reisevolum. Alle som er medlem i fordelsprogrammet Flyr+ samler også stempler og verdikuponger på jobbreisene sine. Bedrifter som er registrert i Flyr Proff har rabattert pris på Fleks- og Smart-billetter, uavhengig om de reiser 1 eller 30 ganger i året.

Flyr har nå kampanje og ved innmelding i september får bedriftene med Flyr Proff bedriftsavtale hele 50% rabatt på Fleks-billetter innlands i Norge ut året.

ANNONSE
Forrige artikkelUnited truer med å trekke seg ut av JFK
Neste artikkelKLM inngår SAF-avtale med HRG Nordic