Foto: Hans Olav Nyborg

Norwegian hadde 1 281 212 passasjerer i februar. Kapasiteten (ASK) var 1 951 millioner setekilometer, som er opp syv prosent fra året før, mens faktisk passasjertrafikk (RPK) var 1 676 millioner setekilometer. I februar hadde Norwegian i gjennomsnitt 68 fly i drift, og 99,4 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten, målt som andel avganger innen 15 minutter etter ordinær tid, var på 81,0.

–Vi er svært fornøyde med å nok en gang kunne publisere gode trafikktall som viser den sterke tilliten våre kunder har til hele Norwegian. Fyllingsgraden på 86 prosent er nær det høyeste vi har hatt i en februarmåned. Bookingtrenden fortsetter å være solid i alle markeder, og mange av de mest populære påskeavgangene er snart utsolgt. Vi er takknemlige for å se at så mange velger å fly med oss, og ser frem til å ønske dem velkommen om bord, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian økte fyllingsgraden til 86 prosent i februar som er opp to prosentpoeng sammenlignet med samme periode i fjor, og er nær den høyeste fyllingsgraden Norwegian har hatt noensinne i en februarmåned.

ANNONSE
Forrige artikkelBygger om på pir syd ved Oslo lufthavn
Neste artikkelFortsatt svak regularitet for Widerøe