Norwegian hadde over en million passasjerer i oktober

Norwegians trafikktall for oktober viser en fortsatt vekst i antall passasjerer, og for første gang siden pandemien brøt ut har over en million passasjerer reist med Norwegian i løpet av en måned. Selskapet er tilbake med et godt rutenett innenlands og med direkteflyvninger til populære destinasjoner i Norden og i  Europa.

— Dette er den sjette måneden på rad med en økning i antall passasjerer, og vi er svært glade for å se at reiselysten også ser ut til å holde seg høy inn i vintersesongen. Nå ser vi også at stadig flere ønsker å reise til storbyer igjen, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian. 

I oktober hadde Norwegian 1 203 205 passasjerer, som er en økning på nær 900 000 sammenlignet med i fjor. Sett opp mot oktober 2020 har den totale kapasiteten (ASK) økt med 195 prosent og passasjertrafikken (RPK) er opp 340 prosent. Videre lå fyllingsgraden i oktober på 82,7 prosent, en oppgang på 27 prosentpoeng sammenlignet med i fjor.   

I oktober hadde Norwegian 48 fly i drift. 99,9 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført, og av disse var punktligheten på 88,3 prosent.

ANNONSE
Forrige artikkelLanserer nytt reisemål på rutekartet
Neste artikkelSAS inngår langsiktig avtale om pilottrening på A350