Over 100.000 reisende over Sandefjord Torp

For første gang siden pandemien brøt ut i mars 2020, passerte Sandefjord lufthavn Torp 100.000 passasjerer i en kalendermåned.  I oktober reiste hele 119.395 passerer passasjerer til/fra lufthavnen.

Dette er rundt tre ganger så mange som samme måned fjor, som også tilsvarer nesten 70 % av trafikken i samme måned før pandemien brøt ut. Torp nærmer seg et passasjernivå som slik det så ut før pandemien. Utenrikstrafikken er nå klart størst med 89.422 passasjerer, mens det var 29.937 passasjerer reiste innenriks til eller fra Torp.

Det har vært flott å se så mange reisende i terminalen her på Torp og det er veldig gledelig at veksten fortsetter måned for måned forteller kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen. I oktober var vi naturligvis godt hjulpet av skolens høstferie, hvor forventningsfulle familier benyttet muligheten til å reise til sydligere breddegrader for første gang på halvannet år. Det var ekstra koselig å se avslutter Kleive-Mathisen.

De fleste ruter, som har vært satt på pause på grunn av reiserestriksjonene, er nå kommer i gang igjen.

I månedsskiftet oktober/november starter flyselskapenes vinterprogram. Dette innebærer enkelte endringer på avgangstider og antall frekvenser for de ulike rutene. Av de mest åpenbare endringene, kan vi nevne at både London og Manchester har startet opp igjen med hhv to og fire ukentlige avganger direkte fra Torp. 

ANNONSE
Forrige artikkelFAA: Boeing bruker ufaglærte til sertifisering av fly
Neste artikkelDette skal British Airways nye datterselskap hete