1.3 C
Oslo
22/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Russland sendte norsk laks i retur til Gardermoen

Russiske myndigheter har fortsatt ikke gitt noen forklaring på hvorfor flere fly med laks er nektet å fly videre med dette fra Moskva etter ankomst fra Norge. To fly med 80 og 100 tonn laks hver er så langt snudd på flyplassen i Moskva med beskjed om å fly tilbake til Norge med fisken.

Onsdag i forrige uke måtte de to flyene bare fly tilbake og laste av all fisken som skulle etter planen til det asiatiske markedet.

I følge nettstedet ilaks.no skal flyene først ha blitt nektet å laste av all fisken i Moskva, for så å få marsjordre med å returnere.

Flere av selskapene som er speditører for lakseutsendelse fra Gardermoen jobber med å finne andre løsninger. Den ene lasten med fisk skulle etterplanen ha endt opp i Sør-Korea.

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

SAS-sjefen slutter i selskapet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer