-0.6 C
Oslo
04/03/21
Hangar.no
Foto: SAS

SAS-avtale med KLM om vedlikehold av Boeing 737

Flyselskapet SAS har inngått avtale med KLM UK Engineering om tungt vedlikehold av Boeing 737NG-flåten på Norwich-basen. KLM UK Engineering har tidligere hatt samarbeidsavtale med SAS, spesielt for selskapets Fokker 50-flåte.

-Vi er glade for å jobbe med KLM UK Engineering igjen og å kunne bruke deres erfaring med Boeing 737-vedlikehold, sier Per Morström, kontraktsjef CAMO i SAS.

KLM i Storbritannia har godkjennelse for vedlikehold av en lang rekke flymodeller, som Boeing 737, Embraer 170 og 190 samt Airbus og Fokker-fly.

-Vi er glade for å har blitt tildelt en langsiktig avtale om tung vedlikehold fra SAS for Boeing 737NG-flåten til selskapet. SAS vil være en av de første kundene som får vedlikehold i vår nybygde toppmoderne hangar og verksted, og vi ser frem til å ønske dem velkommen tilbake til Norwich, sier Graham Casbourne, salgssjef i KLM UK Engineering Limited.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer