1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no

SAS enige med kreditorer om avtale

Flyselskapet SAS har kommet til enighet med sine kreditorer rundt en avtale som skal hjelpe til å redde selskapet ut av krisen. Det er en kriseplan med selskapets storeiere av obligasjonslån som nå er i havn.

Samtidig melder selskapet i en børsmelding at det fortsetter forhandlinger med myndighetene i både Danmark og Sverige, om en revidert krisepakke og plan for videre drift.

Flyselskapet har forhandlet med de største eierne av et obligasjonslån og et hybrid obligasjonslån som ikke har vært sikret. Det er snakk om 3,75 milliarder svenske kroner totalt på de to lånene.

Andre nyheter

SAS blir politianmeldt i Danmark

Redaksjonen

Slik skal selskapet Flyr dekorere sine fly

Redaksjonen

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer