Foto: Hans Olav Nyborg

To millioner passasjerer reiste med SAS i mars måned noe som en økning på fem prosent sammenlignet med samme måned i fjor. SAS-kapasiteten økte med 15 prosent og RPK (passasjerkilometer) økte med 20 prosent, sammenlignet med mars 2023. Kabinfaktoren for mars var 79 prosent.

-Vi er glade for at 2 millioner passasjerer reiste med SAS i løpet av mars, som inkluderer påskehelgen i år. I løpet av måneden godkjente den amerikanske domstolen SAS restruktureringsplan, som er en stor milepæl for SAS FORWARD og gir oss en klar vei ut av restruktureringsprosessen. SAS har også signert en ny avtale med Forsvaret om strategisk luftevakuering, som betyr at vi vil fortsette disse oppdragene med en Airbus A320neo med lavere utslipp, etter utfasingen av dagens fly i 2025. Til slutt er vi stolte. til SAS har igjen blitt kåret til det mest bærekraftige selskapet i flybransjen blant svenske og danske forbrukere, sier Anko van der Werff, direktør i SAS.

Punktligheten for SAS i mars var kun på 84,9 prosent, men en betydelig forbedring fra 69,6 prosent i samme måned for ett år siden.

ANNONSE
Forrige artikkelNytt Airbus A320neo fikk revet av horisontal stabilisator
Neste artikkelIberia med rute til Tromsø