Hangar.no

SAS mottok sitt fjerde Airbus A350

Onsdag denne uken kunne SAS motta sitt fjerde Airbus A350-900. Flyet ble da fløyet fra Toulouse til København hvor det nå står parkert.

Dermed er halvparten av de nye A350 nå levert til flyselskapet. SE-RSD har fått navnet «Halvard Viking». SAS fikk sitt første fly av denne typen i januar i år og det er ventet at de resterende flyene av denne typen skal leveres i løpet av det kommende året.

Den nye flyet blir fremover stående på bakken frem til selskapet starter opp igjen flere flyvninger mellom Europa og USA samt Asia.

Andre nyheter

Norwegian dropper MAX-flyene frem til neste sommer

Hans Olav Nyborg

Israelsk selskap merker etterspørsel etter fraktversjon av 737-800

Hans Olav Nyborg

Wizz Air starter innenriks i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer