Lufthansa-gruppen begynte i dag å vaksinere de første ansatte i Tyskland. I løpet av den første uken vil 2000 vaksinedoser være tilgjengelige og kan administreres av konsernets medisinske tjeneste i München, Frankfurt og Hamburg. Det første fokuset er på de kollegene som har personlig kontakt med kunder, for eksempel flymannskaper eller ansatte på stasjonene.

-Siden begynnelsen av pandemien har våre ansatte også gitt et viktig bidrag til samfunnet. Med fly- og lastetjenestene våre gir vi reisende tryggheten for å kunne utføre sosialt eller økonomisk viktige oppgaver, for eksempel. Vi er glade for å nå kunne tilby våre ansatte en vaksinasjon, sier Dr. Michael Niggemann, personalsjef Lufthansa Group.

Lufthansa anbefaler sine ansatte å benytte seg av muligheten til å bli vaksinert.
En av kontorfløyene som er omgjort til vaksinestasjoner for ansatte i Lufthansa. Foto: Lufthansa
Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article (+) Nytt spanske flyselskap mottar første A350
Next articleBestiller 34 ekstra 737 MAX