Stordalen og Norwegian i samarbeide om bonusprogram

Foto: NTB

Flyselskapet Norwegian og hotellkjeden til Petter Stordalen inngår samarbeide om nytt lojalitetsprogram. På en pressekonferanse tirsdag formiddag vil partene presentere et nytt frittstående selskap som skal gi merverdi for medlemmene som er allerede del av de respektive selskaps eksisterende lojalitetsprogram.

Geir Karlsen under pressekonferansen tirsdag. Skjermdump

– Norwegians fordelsprogram er allerede populært, og vi har arbeidet med å utvikle programmet vårt ved å tenke nytt og samarbeide med andre aktører. Jeg er svært fornøyd med at vi fant sammen med Strawberry, og at vi sammen kan skape noe som vil gi enda flere kunder et større tilbud av tjenester og mer valgfrihet. Vi ønsker også å invitere andre fordelsprogrammer inn i dette samarbeidet, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

I følge en børsmelding tirsdag skal Norwegian og Strawberry ha lik eierandel i det nye selskapet. I meldingen står det at gjennomføring av prosessen med det nye selskapet skal skje i fjerde kvartal av 2023.

Petter Stordalen som eier Strawberry, tidligere Nordic Choice Hotels, og direktør i Norwegian Geir Karlsen skal begge presentere det nye selskapet under pressekonferansen klokken 10.00 på hotell Amerikalinjen i Oslo.

I første omgang blir det Norwegian Reward og Strawberrys fordelsprogram som inngår i samarbeidet, mens planen er å inkludere flere ledende aktører fra hele Norden, slik at kundene får enda flere muligheter til å tjene og bruke poeng. Det nye selskapet vil fra starten av nå ut til en stor andel av nordiske husstander.

– I dag tilbyr vi et univers av spennende opplevelser og et attraktivt fordelsprogram med fantastiske partnere. Målet med Strawberry er at vi skal være mer relevante for flere oftere. Når to selskaper med en nordisk forankring og historie går sammen for å skape en felles fordelsvaluta, er det med på å levere på dette målet. Det vil være en game changer for medlemmer og gjester. I praksis betyr det at alle i Norden vil få enda bedre og flere muligheter til å tjene og benytte oppsparte fordelspoeng. Vi gleder oss til å starte reisen sammen med Norwegian, sier Petter A. Stordalen, eier og grunnlegger av Strawberry (tidligere Nordic Choice Hotels).

Norwegian og Strawberry har til sammen rundt 7,5 millioner medlemmer i fordelsprogrammene sine i Norden. Flere detaljer om selskapet og fordelsvalutaen vil bli gjort kjent ved lanseringen senere i år. De to eksisterende lojalitetsprogrammene, Norwegian Reward og Strawberry sitt fordelsprogram, videreføres med sine respektive medlemstilbud, og vil fortsatt være eiet av henholdsvis Norwegian og Strawberry.

Petter Stordalen under tirsdagens pressekonferanse (Skjermdump)
ANNONSE
Forrige artikkelNorwegian og Oslo lufthavn topper liste over punktlighet
Neste artikkelNordisk flyplass tillater nå to liter væske gjennom sikkerhetskontrollen