Hangar.no
Flyplassnytt Norge Nyheter

Svak oppgang for Rygge

Ryanair på Rygge FOTO: HANS OLAV NYBORG/HANGAR.NO
Moss Lufthavn Rygge fikk en liten oppgang i antall passasjerer for juli måned. I 2011 reiste 209.896 passasjerer gjennom terminalen i Østfold, mens det i år var 216.180.
Så langt har 983.000 passasjerer benyttet seg av tilbudet fra Rygge når de skal reise.
På innenriks er fortsatt tallene lave for flyplassen og juli ble det kun registrert 1752 reisende på flyplassens innenriksnettverk.
Totalt er det 40.442 som har reist innenriks hittil i år.
Det er fortsatt en god del passasjerer som må til før flyplassen går i balanse økonomisk, rundt 200.000 reisende må til hver måned gjennom året, så langt ligger gjennomsnittet på 100-150.000.
Januar i år ble den svakeste måned for flyplassen med totalt 81.306 reisende.
 

Andre nyheter

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Testing av elfly snart i gang mellom Østersund og Røros

Steffen Sundt

Widerøe kjøper «Tore Hund» fra Avmax – Dash-flåten får nye farger

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer