12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Walsh: Norwegian valgte feil langdistansefly

Sjefen for det britisk-spanske selskapet IAG, Willie Walsh, mener Norwegian valgte å satse på helt feil flytype når langdistanseflyvningene startet opp i 2013.

Under en tale på The Aviation Club UK i Dublin søndag kunne Walsh fortelle at IAG og han mener dette er en av de store blemmene Bjørn Kjos og hans flyselskap gjorde, å bestille Boeing 787 Dreamlinere.

I følge Dagens Næringsliv skrøt Walsh av det Kjos og Norwegian har fått til som selskap, men at avgjørelsen rundt flyvalget har blitt en utfordring for selskapet.

På spørsmål fra salen om IAG fortsatt er interessert i å kjøpe Norwegian, sier Walsh at det er selskapet. Men at de ikke på noen måte blir med på noen budrunde om å kjøpe Norwegian.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer