8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Jet Airways

1000 piloter går ut i streik hos indisk flyselskap

Over 1000 piloter har meldt seg for å streike i selskapet Jet Airways fra 1. april i år. Flyselskapet som er på kanten av stupet har nå over 60 prosent av flyflåten på bakken.

Pilotene og kabinansatte har ikke fått lønn på flere måneder og fredag fikk flyselskapet nei fra en av de store indiske bankene i forbindelse med en søknad om å få et kortsiktig lån.

Over 200 piloter har så langt skrevet brev til ledelsen og truet med å nekte å jobbe ettersom lønningene uteblir måned etter måned.

Andre nyheter

British Airways sender sin første 747 ut av flåten

Jan-Kåre Folstad

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Boeings toppsjef har fått sparken

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer