13.3 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Bilde: Twitter

British Airways sender sin første 747 ut av flåten

Flyselskapet annonserte forrige måned at de vil sette hele sin flåte av 31 stk 747-400 på bakken, og i dag var dagen kommet for første fly ut av flåten. Det var G-CIVD som har hatt Oneworld fargeskjema foruten British Airways fargene, som var første fly ut.

Dette flyet er drøye 26 år gammelt og hadde first flight 23/11-94, før det i dag la ut på sin siste flytur i British Airways farger. Så gjenstår det å se om det er andre selskaper som kjøper det før det evnt hugges.

Flyselskapet er en av mange flyselskaper som i disse koronatider med sterk nedgang i flytrafikken, velger å sette sine store 4-motors fly på bakken for godt.

Andre nyheter

Danske Spies setter opp charterfly til Hellas i dansk høstferie

Hans Olav Nyborg

Flyselskap åpner restaurant i en Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Avviser rykter om at British Airways 747 er på vei til russisk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer