-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Bilde: Twitter

British Airways sender sin første 747 ut av flåten

Flyselskapet annonserte forrige måned at de vil sette hele sin flåte av 31 stk 747-400 på bakken, og i dag var dagen kommet for første fly ut av flåten. Det var G-CIVD som har hatt Oneworld fargeskjema foruten British Airways fargene, som var første fly ut.

Dette flyet er drøye 26 år gammelt og hadde first flight 23/11-94, før det i dag la ut på sin siste flytur i British Airways farger. Så gjenstår det å se om det er andre selskaper som kjøper det før det evnt hugges.

Flyselskapet er en av mange flyselskaper som i disse koronatider med sterk nedgang i flytrafikken, velger å sette sine store 4-motors fly på bakken for godt.

Andre nyheter

Tidligere Boeing-ansatt advarer om at 737 MAX har blitt godkjent for raskt

Redaksjonen

Kan bli tvunget til å innstille alle langdistanseflyvninger fra fredag av

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer