3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Air Canada vurderer kansellering av MAX-bestilling – og Airbus A220

Flyselskapet Air Canada har måtte registrere sitt andre kvartal med store økonomiske tap, nå vurderes flybestillinger hos både Boeing og Airbus.

Air Canada har mottatt 24 MAX-fly av typen 737 MAX-8, og har 12 fly som gjenstår å bli levert. Selskapet sier til Metro News at dersom ikke kanadiske myndigheter kommer mer på banen med økonomisk støtte, vil det måtte gå ut over fremtidige bestillinger av nye fly.

I følge selskapet kan en kansellering av samtlige eller et stort antall, av de gjenværende MAX-flyene som er i ordrebøkene ryke. Det samme gjelder selskapets nye bestilling av Airbus A220. Totalt er det 27 Airbus som gjenstår å levere til flyselskapet.

Andre nyheter

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Boeing setter opp farten med leveranse av 737 MAX

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer