Apollo og det svenske flyselskapet BRA har inngått et strategisk samarbeid om charterflyvninger med oppstart 8. oktober 2023. Det treårige samarbeidet, med en kontraktsverdi på cirka 1,6 milliarder svenske kroner, gjør at BRA utvider sin satsing på charter og at Apollo kan utvikle sine fokus på attraktive helgeavganger og fleksibilitet over sesongene. Flyvningene går hovedsakelig fra Stockholm og Gøteborg til 10 destinasjoner rundt Middelhavet og gjøres med Airbus 320.

-Vi er både glade og stolte over at Apollo velger BRA som partner i dette langsiktige samarbeidet. Vi ser det som et bevis på at vårt tilbud om charterfly med sterkt kundefokus kombinert med vårt ambisiøse bærekraftsarbeid settes pris på og vi ser virkelig frem til å ønske Apollos gjester velkommen om bord, sier Ulrika Matsgård, administrerende direktør i BRA.

Samarbeidet med Apollo gjør at BRA investerer ytterligere i sitt nye charterforretningsområde og utvider sin flyflåte med ytterligere to Airbus 320-fly med plass til 180 passasjerer. Avtalen inkluderer også muligheten til å utvide samarbeidet med flere Airbus 319 og Airbus 320.

Samarbeidsavtalen, som strekker seg over tre år, inkluderer flyvninger på helårsbasis for Apollo fra Stockholm Arlanda og Gøteborg Landvetter til ti destinasjoner rundt Middelhavet som Kypros, Egypt, Hellas, Kroatia, Spania, Tyrkia og Kanariøyene. Det første flyet har avgang 8. oktober 2023.

-Vi har valgt BRA som vår partner fordi vi deler det samme synet på partnerskap, bærekraft og service. Våre virksomheter utfyller hverandre veldig godt, og med BRA kan vi effektivt fly våre kunder på dager de foretrekker å reise samtidig som vi kan tilpasse kapasiteten vår etter sesongen, Leif Vase Larsen, administrerende direktør i DER Touristik Nordic AB.

ANNONSE
Forrige artikkelNytt indisk flyselskap planlegger større flybestilling
Neste artikkelNorwegian plukker opp restene av Flyr