Hangar.no
FOTO: HANS O. NYBORG

Brudd i forhandlinger mellom Parat og NHO luftfart

Tirsdag ble det brudd i forhandlingene mellom Parat og NHO luftfart. Dermed blir det mekling mellom partene i lønnsoppgjøret. Det er ansatte innen kontor, ekspedisjon, trafikale og operative avdelinger innen luftfarten det nå forhandles for.

Parat forhandler om likebehandling av ansatte i samme selskap på tjenestereiser, og har vært villig til å avstå fra generelle tillegg skriver Romerikes Blad.

– Videre krever vi minimumsgodtgjørelse som gjelder blant annet ansatte som er pålagt å bære uniform, men som ikke får dekket tilhørende effekter etter bedriftens krav. Dette mener bedriften ansatte må betale selv, sier Parat-forhandleren i en pressemelding.

Det er ikke satt dato for når meklingen skal starte.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer