10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Twitter/Ole Fredrik Lie

Deler av P-hus kollapset ved Sola lufthavn etter brann i bil – All flytrafikken innstilt

All flytrafikk er stanset og alle ansatte og reisende er evakuert fra Stavanger Sola Lufthavn. Det skjedde i forbindelse med at en bil tok fyr inne i parkeringshuset som ligger ved terminalen.

Ved 18.30 tiden i ettermiddag skriver avisen Stavanger Aftenblad at deler av parkeringshuset skal ha kollapset som følger av brannen som spredte seg. Over 300 biler skal ha blitt ødelagt inne i bygget i følge avisen.

NRK melder at det skal være mindre konstruksjonsras. Brannvesenet sier til NRK at de holder sine mannskap ute fra selve bygget på grunn av bensintanker som eksploderer, og faren for hva som skjer med Elbilene som står parkert i samme hus.

Brannen skal ha startet i første etasje av P-huset, i den nyere delen. Rundt 16.30 ble det meldt at det også brant i andre etasje etter at brannen hadde spredd seg.

Alle flyavganger fra Sola frem til 20.45 er kansellert. Alle ankomster frem til 21.50 er per nå også innstilt.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer