Eurowings drukner i bestillinger – Tyske myndigheter sier nei!

Foto: Hans O. Nyborg

Mens det tyske lavprisselskapet Eurowings drukner i bestillinger fra sydenhungrige tyskere, advarer tyske myndigheter om at det kun er helt nødvendige reiser som kan gjennomføres.

Eurowings valgte denne uken å lansere flere hundre ekstra flyvninger fra Tyskland til Mallorca. Dermed begynte bestillingene å renne inn for en sydentur til påske.

Men tyske myndigheter sier et stort NEI til at tyskere nå skal kaste seg på flyet og ferie som om alt var normalt igjen.

-Vi ber alle om å unngå reiser som ikke høyst nødvendige, og å unngå alle fritidsreiser nå i påsken, sier en Steffen Seibert som er talsmann for den tyske regjeringen til tyske medier.

Utenriksdepartementet i Tyskland har også gjort det klar at selv om det ikke er et reiseråd mot å ta turen til Spania, betyr det ikke at det fritt frem å bare kaste seg på flyet.

Selv om antallet smittede på Mallorca er under 50 per 100.000 øker smitten betydelig i Tyskland. Saken har heller ikke blitt bedre av at reiseselskapet TUI nå åpner sine hoteller igjen på Mallorca og inviterer tyskere til å ferie på øya i påsken heter det i følge Yahoo News.

Tyske myndigheter advarer nå sine innbyggere mot å reise med fly i påsken. Dersom mange nok gjør dette vil det føre til en rekke innstramminger i landet, og karantene for de som kommer tilbake fra ferien.

ANNONSE
Forrige artikkelFAA: Fratar Boeings mulighet til å inspisere og godkjenne nye Dreamlinere
Neste artikkelNesehjul knakk sammen på Airbus A320