-0.6 C
Oslo
04/03/21
Hangar.no

Får levert to nye A380 før jul

Flyselskapet Emirates vil få levert to nye Airbus A380 før nyttår. Det ene flyet blir levert nå i november, mens det andre ankommer Dubai i desember.

Selskapet faset ut sitt første fly av denne typen i september for godt, men vil fortsatt gjennomføre leveransen av de siste seks flyene etter de to som nå blir mottatt.

Emirates opererer 114 slike fly normalt, under pandemien som rår er det kun 12 av disse flyene som er i luften, mens 102 av flyene står parkert på bakken.

Selskapets eldste A380 er bygget og levert i 2008.

Andre saker

Selger fem fly av ny flytype til China Eastern

Redaksjonen

United Airlines øker bestillingen for 737 MAX

Redaksjonen

Første nye 737 MAX levert til Europa på to år

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer