Finnair øker frekvensen på ruter til Europa, Asia og Nord-Amerika

Foto: Hans O. Nyborg

Det finske flyselskapet Finnair øker nå frekvensen på en rekke ruter innen Europa, til og fra Asia og Nord-Amerika.

Finnair fortsetter å fly til en rekke av sine viktigste asiatiske destinasjoner, og flyr daglig til Tokyo, Seoul og Bangkok, og tilbyr flere ukentlige frekvenser til Singapore og Hong Kong. Finnairs Osaka -rute gjenopptas i oktober, og utvider Finnairs tilstedeværelse i det japanske markedet.

Finnair vil også begynne å fly til Dubai med større flytype.

Finnair vil styrke sine nordamerikanske ruter og vil fly til Chicago også gjennom vintersesongen, ikke bare i sommersesongen som det har blitt gjort frem til i dag. 

Selskapet flyr også til New York daglig fra Helsingfors, og vil fly tre ukentlige flyvninger til henholdsvis Miami og Los Angeles. I tillegg til å betjene Nord -Amerika, introduseres også direkte ruter til Los Angeles og New York fra Stockholm, Sverige. Fra før er det kjent at det finske selskapet også skal fly fra Stockholm til Miami, Phuket og Bangkok.

Til det europeiske nettverket ser selskapet for seg en rask økende frekvens gjennom vinteren, med doble daglige avganger til viktige europeiske byer som Amsterdam, München, Düsseldorf, Berlin og Frankfurt, og tre daglige frekvenser til London og Paris. Finnair øker også frekvensene til St. Petersburg for å støtte trafikkstrømmene til Finnairs nordamerikanske destinasjoner. 

Finnair tilbyr også flere avganger daglig til de skandinaviske hovedstedene, og Finnair vil introdusere Krakow og Gdansk for vintersesongen. Det blir også økning til de populære feriedestinasjonene i Spania, og inkludert Malaga, Kanariøyene, Madrid og Barcelona med flere ukentlige avganger. Til finske Lappland skal Finnair tilby fire daglige forbindelser til Rovaniemi, Ivalo og Kittilä, og to daglige avganger til Kuusamo.

ANNONSE
Forrige artikkelFørste C919 inn i siste produksjonsfase
Neste artikkelAdvarer staten mot å fornye redningspakke for norske flyselskap