Singapore Airlines lanserer  16. juli, og det blir tre ukentlige avganger fra København til Roma. Det er første gang Singapore Airlines tilbyr en rute i Europa. Noe som også gir nordmenn en mulighet til å oppleve det prisbelønte selskapets service og komfort på en europeisk rute. Det blir avgang torsdag, fredag og søndag – med retur fredag, lørdag eller mandag.

Reisende til Roma med Singapore Airlines flyr med Airbus A350. A350 har tre separate kabiner; 42 «flatbeds» i businessklasse, 24 seter i premium økonomiklasse og 187 seter i økonomiklasse. 

-Vi er meget fornøyde med å kunne tilby norske og skandinaviske kunder en rute til Roma.  Alle våre priser inkluderer bagasje, forfriskninger og gratis underholdning, sier Erwin Widjaja, daglig leder i Singapore Airlines Norden.

Alle Singapore Airlines fly bruker såkalte HEPA (High Efficiency Particulate Air) filtre, som fjerner mer enn 99,9% av de luftbårne partiklene, inkludert luftbårne virus og bakterier. Luften renses og erstattes hvert annet til tredje minutt. Alle fly gjennomgår også en meget nøye rengjørings- og desinfiseringsprosess før avgang. Desinfiseringen utføres i samsvar med myndighetenes krav. Alle overflater og områder som vinduer, bord, kontroller, skjermer, toaletter, hattehyller og skap tørkes av med et godkjent sterkt desinfeksjonsmiddel. Alle hodesett, putevar, sengetøy, tepper, etc. erstattes og/eller vaskes etter hver flytur. I tillegg minimeres menneskelig kontakt med digitalisering av boardingkort, reisedokumenter, menykort og lesemateriell.

For KrisFlyer-medlemmer kan bonuspoeng opptjenes og innløses på flyturen. Det samme gjelder for alle medlemmer av Star Alliance.

København – Roma flytider

Flight noEffectiveDayDep AirportDep timeArrv AirportArrv Time
SQ  035216-Jul-212.5.7.CPH8:15FCO10:35
SQ  035117-Jul-211.3.6.FCO8:35CPH11:00

*alle tider er lokale

ANNONSE
Forrige artikkelWizz Air mener selskapet er tilbake på topp i 2022
Neste artikkelDeltavarianten kan bli dominerende i Spania om tre uker – Kan stenge ned store områder