1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Flybilletter steg med 33 prosent i andre kvartal

Prisene for en flybillett steg med 33,6 prosent i andre kvartal i 2020, i forhold til samme periode i 2019. Det er det store fallet i antall reisende og koronatilpasninger som fører med seg dyrere flyreiser.

I følge en ny statistikk fra SSB steg prisene på fritidsreiser av privat art, mer enn prisen for billetter på forretningsreiser. Tallene viser også at det er innlands det ble dyrere å fly, mens prisene for internasjonale ruter holdt seg rundt fjordårets priser.

Lav etterspørsel, redusert kapasitet hos flyselskapene som følge av blant annet reiserestriksjoner var årsaker til prisutvikling, både totalt og innad i gruppene.

Statistikk : SSB

Andre nyheter

SAS blir politianmeldt i Danmark

Redaksjonen

Slik skal selskapet Flyr dekorere sine fly

Redaksjonen

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer