Hangar.no

Flyselskap åpner restaurant i en Airbus A380

Flyselskapet Singapore Airlines har valgt å midlertidig bruke an av sine Airbus A380 som en restaurant. Selskapet har startet prosjektet Discover Your Singapore Airlines-programmet, som skal tiltrekke seg flere reisende på sikt.

En av selskapets Airbus A380 er dermed nå blitt en restaurant på flyplassen i Changi. Rett nok vil restauranten kun være åpen en ukes tid i oktober i år, og billetter legges ut hos flyselskapet 12. oktober i år.

For en pen liten sum kan den som bestiller seg billetter i ønsket klasse ombord i flyet, og menyen varierer ut fra det selskapet serverer på sine internasjonale flyvninger. Det medfølger to alkoholholdige drikker og ellers fri flyt av mineralvann.

Det vil også være mulig å nyte en forhåndsbestilt lunch ombord i A380-flyet til gitte tider fremover.

I følge Executive Travveller vil også Singapore Airlines nå tilby catering av de forskjellige menyene som vanligvis er å finne ombord i langdistanseflyvningen til de dyreste billettene.

Andre nyheter

Norwegian dropper MAX-flyene frem til neste sommer

Hans Olav Nyborg

Israelsk selskap merker etterspørsel etter fraktversjon av 737-800

Hans Olav Nyborg

Wizz Air starter innenriks i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer