Hangar.no

Forsøker å selge flymodeller for å dekke gjeld til flyselskap

Bobestyrer av konkursen i flyselskapet Adria Airways forsøker nå å selge unna 20 flymodeller for å dekke inn deler av gjelden som ligger å venter fra kreditorer.

Det er 20 flymodeller av flytypen CRJ-900 som har en størrelse på 1:50 som skal selges ved en auksjon på nettet. Startprisen er 1500 euro, og for å kunne bli med å by må hver og en betale 150 euro i et depositum.

Bobestyrer har forsøkt å selge unna alt fra uniformer til cateringtraller, puter og annet utstyr fra flyene, for å få inn penger til kreditorene. Dette har ikke vært med stor suksess melder ExYu-Aviation.

Boet skal i utgangspunktet dekke opp minst 87 millioner euro. Så langt er det lite som tyder på at det er noe som kommer til å skje.

Andre nyheter

Siste avgang fra Tegel i Berlin på lørdag

Hans Olav Nyborg

Storflyplass i Berlin endelig åpnet

Hans Olav Nyborg

Wizz Air åpner base hos konkurrenten i Romania

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer