Hangar.no

Minst 76 passasjerer har ankommet Amsterdam Schiphol med koronaviruset

Minst 76 passasjerer er registrert med ankomst på Amsterdam Schiphol, smittet med koronaviruset. Det er i perioden fra 1. juni til 31. juli at det er registrert 76 personer med viruset i kroppen.

I følge den nederlandske avisen Parool er tallene registrert basert på personer som har fått påvist korona to dager etter ankomst til Schiphol.

På flyplassen i Eindhoven har det blitt registrert 26 tilfeller av personer som har ankommet flyplassen med smitte i samme periode som på Schiphol. Nederland har ikke karantene for personer som kommer fra røde land, men satser på en tillit rundt de som får påvist viruset holder seg hjemme på frivillig basis.

Helsemyndighetene i landet vurderer nå å innføre en frivillig test av nye passasjerer som ankommer flyplasser i landet, for å se om de kan være smittet.

Andre nyheter

Siste avgang fra Tegel i Berlin på lørdag

Hans Olav Nyborg

Storflyplass i Berlin endelig åpnet

Hans Olav Nyborg

Wizz Air åpner base hos konkurrenten i Romania

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer