Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Leasingselskap mangler innbetaling for leie av Dreamlinere til Norwegian

Leasingselskapet DP Aircraft melder at flyselskapet Norwegian ikke har betalt leien for to av sine Boeing 787, som hadde forfall 13. mars i år.

I følge E24 gjelder dette to av de første Boeing 787-8 som Norwegian mottok i 2013.

I følge nettstedet E24 vil ikke Norwegian avkrefte meldingen, og får til svar at selskapet er i dialog med leasingselskaper og lånegivere om betalingsutsettelse.

– Vi har en dialog med leasingselskaper og långivere nå for å imøtekomme myndighetens krav og sørge for nødvendig likviditet i perioden fremover når de fleste flyene settes på bakken, sier informasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen til E24.

DP Aircraft skriver i brevet som er lagt ut på selskapets nettside, at de monitorer situasjonen og avventer Norwegians arbeide med å få tilgang på 300 millioner kroner fra regjeringens krisepakke.

Andre nyheter

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Leasingselskap kvitter seg med ytterligere aksjer i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer