Hangar.no
Skjermdump: Ryg.no

Moss Lufthavn lanserer nytt navn og oppstart i 2021

Flyplassen på Rygge i det tidligere Østfold, kan se ut til ha fått en nærmere bekreftelse på om det blir nyåpning neste år.

Selskapet som skal drifte flyplassen, Jotunfjell Partners AS , har oppdatert nettsidene til Moss Lufthavn, og samtidig lansert seg som Oslo Rygge Low Cost Airport.

På nettsiden skriver selskapet at flyplassen blir gjenåpnet i 2021.

Til Moss Avis sier eierne at alt ligger til rette for en åpning i 2021, men det er helt avhengig av at Boeings 737 MAX-får ny godkjennelse og kan fly igjen. Flere av aktørene som kan være aktuelle for flyplassen, Norwegian og Ryanair, er avhengig av å få levert nye 737 MAX inn i sine respektive flåter, dersom de skal kunne ha fly til overs for å plassere noen ruter på flyplassen ved Rygge.

Selskapet håper å kunne åpne våren 2021, og planene er nå å sikre kunder før sommeren 2020. Skulle det bli ytterligere forsinkelser i 737 MAX-flyene, vil det igjen gjøre at det spøker for en åpning i 2021.

Skjermdump ryg.no

Andre nyheter

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer