Norwegian aktiverer 76 ruter i sommer – 900 ansatte tilbake på jobb

Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet Norwegian velger å aktivere 76 ruter gjennom sommeren. Det betyr at selskapet nå henter inn 300 piloter og 600 kabinansatte som skal tilbake på jobb.

– Mange kunder har gitt uttrykk for at Norwegian må tilbake på vingene med fly til langt flere destinasjoner enn vi har i dag. Til alle som ønsker å reise med Norwegian i sommer har jeg en gladmelding: Vi skal i lufta med flere fly, og vi gjenåpner en rekke av rutene kundene har etterspurt. Nå som konkurrentene også er i gang igjen med store deler av sitt tilbud, må vi også melde oss på i konkurransen og dermed bidra til at samfunnet gradvis kommer tilbake til normalen. Samtidig har vi innført en rekke tiltak for å ytterligere redusere en allerede lav smitterisiko om bord i fly, sier Norwegians konsernsjef Jacob Schram.

Selskapet vil opererer ruter fra Norge til blant annet Storbritannia, Spania, Frankrike, Portugal, Hellas og Øst-Europa, i tillegg til ruter innen Norden. Flere ruter til og fra norske flyplasser kommer også opp igjen.

LES OGSÅ: DETTE ER RUTENE NORWEGIAN FLYR FRA 1. JULI

I dag flyr Norwegian kun åtte fly i sitt rutenettverk, nå skal ytterligere 12 fly settes i trafikk, tilsammen er det da 20 fly som vil være aktive i sommer. Gjenåpningen er et resultat av økt etterspørsel fra kundene, samtidig som flere andre flyselskap allerede har gjenopptatt flygninger i Europa. 

ANNONSE
Forrige artikkelFørste Dreamliner-avgang på Stavanger Sola i dag
Neste artikkelDette er rutene Norwegian vil fly fra 1. juli