12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian aktiverer 76 ruter i sommer – 900 ansatte tilbake på jobb

Flyselskapet Norwegian velger å aktivere 76 ruter gjennom sommeren. Det betyr at selskapet nå henter inn 300 piloter og 600 kabinansatte som skal tilbake på jobb.

– Mange kunder har gitt uttrykk for at Norwegian må tilbake på vingene med fly til langt flere destinasjoner enn vi har i dag. Til alle som ønsker å reise med Norwegian i sommer har jeg en gladmelding: Vi skal i lufta med flere fly, og vi gjenåpner en rekke av rutene kundene har etterspurt. Nå som konkurrentene også er i gang igjen med store deler av sitt tilbud, må vi også melde oss på i konkurransen og dermed bidra til at samfunnet gradvis kommer tilbake til normalen. Samtidig har vi innført en rekke tiltak for å ytterligere redusere en allerede lav smitterisiko om bord i fly, sier Norwegians konsernsjef Jacob Schram.

Selskapet vil opererer ruter fra Norge til blant annet Storbritannia, Spania, Frankrike, Portugal, Hellas og Øst-Europa, i tillegg til ruter innen Norden. Flere ruter til og fra norske flyplasser kommer også opp igjen.

LES OGSÅ: DETTE ER RUTENE NORWEGIAN FLYR FRA 1. JULI

I dag flyr Norwegian kun åtte fly i sitt rutenettverk, nå skal ytterligere 12 fly settes i trafikk, tilsammen er det da 20 fly som vil være aktive i sommer. Gjenåpningen er et resultat av økt etterspørsel fra kundene, samtidig som flere andre flyselskap allerede har gjenopptatt flygninger i Europa. 

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer