12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian må kutte seks baser og en rekke ruter

Flyselskapet Norwegian melder at selskapet må legge ned seks baser samt flere ruter, i et forsøk på å kutte kostnader.

Selskapet sendte ut pressemelding til flere medier onsdag, der det kommer frem at det er spesielt ruter mellom Spania og Nord-Europa som skal kuttes. Flere av rutene som droppes er ikke kommet for salg enda.

I følge E24 skal selskapet internt ha valgt å oppjustere kostnadskuttene fra to til tre milliarder kroner. Dette er ikke bekreftet av flyselskapet.

Norwegian skriver i pressemeldingen at de basene som legges ned, befinner seg på Mallorca, Gran Canaria og Tenerife. I tillegg til Roma, Stewart utenfor New York og Providence utenfor Boston.

Selskapet vil også legge ned langdistansebasene i Amsterdam, Bangkok og Fort Lauderdale.

– Selskapet har kommet til et punkt der det må gjøres nødvendige justeringer i ruteporteføljen for å bedre bærekraften og de finansielle resultatene i et veldig konkurransepreget marked, sier Helga Bollman Leknes, kommersiell direktør og HR-ansvarlig i Norwegian i uttalelsen.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer