11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian satser på innleie av ekstrafly i sommer

Flyselskapet Norwegian må satse på å leie inn ekstra fly, for å få sommerprogrammet til å gå rundt. Til avisen E24 sier administrerende direktør i Norwegian, Jacob Scram at selskapet mye heller vil hente inn ekstrafly, enn å kansellere billettene til reisende.

Det er situasjonen med Boeing 737 MAX, som gjør at selskapet må hente inn fly fra andre aktører til sommeren. Boeing har allerede gått offentlig ut med at flytypen ikke kommer til å fløy før i juni eller juli, dermed er det liten mulighet for flyselskap verden over og satse på at MAX-flyene kan benyttes i en travel sommertid kommende sesong.

Andre nyheter

Widerøe får fly Evenes – Bodø med statlig kontrakt

Hans Olav Nyborg

Airbus leverer første nye helikopter med fem rotorblader til Norsk Luftambulanse

Hans Olav Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer