14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Swedavia

November ga kraftig nedgang i flytrafikken på svenske flyplasser

November ble ingen god måned for det svenske Swedavia når det gjelder flytrafikken på svenske flyplasser. Totalt ble det registrert tre millioner passasjerer på de ti flyplassene som driftes av selskapet.

Det er en nedgang på hele syv prosent i forhold til november i 2018. Nedgangen i flytrafikken i Sverige fortsetter i et raskt tempo. Flyselskapet merker også nå at de reisende uteblir og har redusert kapasiteten og antall flyseter etter en tilpasning til markedet.

På Stockholm Arlanda ble det en nedgang på syv prosent i november sammenlignet med samme perioden i 2018. 1,8 millioner reisende ble registrert på flyplassen forrige måned. Mens utenlandsreisende gikk ned syv prosent var innenlandstallene ned 10 prosent.

Kun 431.000 reiste med fly innlands i Sverige til og fra Arlanda.

Stockholm Bromma hadde en nedgang på 12 prosent, med 202.000 passasjerer totalt.

LES OGSÅ: RYANAIR LEGGER NED BASE PÅ STOCKHOLM SKAVSTA

Gøteborg Landevetter hadde en nedgang på fem prosent i november. Nedgangen på innenriksreisende var på hele 16 prosent og endte på 108.000 passasjerer.

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer