Esben Tuman (46) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Norwegian. Han vil ha ansvar for selskapets eksterne kommunikasjon og lede et team bestående av medarbeidere i Norge og internasjonalt. Tuman tiltrer i stillingen 1. desember.

Esben Tuman har mangeårig og bred erfaring fra ulike kommunikasjonsroller i selskaper som Telenor Norge, Telenor Group og Yara International.

Etter å ha jobbet i Telenors norske mobilvirksomhet, var Tuman kommunikasjonsansvarlig ved konsernets Asia-kontor før han returnerte til hovedkontoret og lederroller der. I Yara hadde han ansvaret for eksternkommunikasjon, var leder for konsernkommunikasjon og senere ansvarlig for myndighets- og samfunnskontakt. Han kommer nå til Norwegian fra et oppdrag for Wallenius Wilhelmsen. I Norwegian vil Tuman arbeide med et bredt spekter innenfor ekstern kommunikasjon; organisasjoner, samarbeidspartnere og media.

– Jeg er svært glad for å få Esben Tuman til Norwegian, i en tid hvor vi trenger de aller beste til nøkkelroller i selskapet. Esben har mer enn 20 års erfaring fra internasjonale selskaper med solide røtter i Norge, hvor han har hatt ulike roller innenfor kommunikasjon og samfunnskontakt. Slik jeg kjenner Esben, er han også en god leder og kollega, og vi er mange som ser fram til at han begynner hos oss 1. desember, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Anne-Sissel Skånvik.

– Norwegian er en helt sentral aktør i norsk luftfart, en bransje som akkurat nå opplever krevende tider og store omveltninger. Dette er utvilsomt en utfordrende kommunikasjonsrolle, men samtidig er den utrolig spennende. Jeg gleder meg til å bli med på laget og jobbe med en av landets sterkeste merkevarer, sier Esben Tuman.

ANNONSE
Forrige artikkelWiderøe oppfordrer til å reise med….Norwegian
Neste artikkelSiste avgang fra Tegel i Berlin på lørdag