-6.8 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no

Nytt Airbus-fly til SAS blir forsinket

Flyselskapet SAS får en forsinkelse i leveranse av sitt nye langdistansefly av typen Airbus A321LR (Long Range).

Etter planen skulle flyselskapet ha mottatt dette første flyet i løpet av det første halvåret neste år i 2020. Nå er flyet forsinket og SAS kan først vente seg at det kommer inn i flåten i løpet av siste del av kommende år.

I følge nettstedet Check-in arbeider selskapet med å finne ut hvilke ruter og flyplasser den nye utgavene av Airbus A321 skal benyttes på. Rutene er i førsteomgang lettere langdistanseruter som har utgangspunkt i flyplasser som Gøteborg, Aarhus og Bergen skriver nettstedet.

SAS inngikk for to år siden en avtale om leie av tre Airbus A321LR, men med opsjon på å endre en gjeldene bestilling av Airbus A320neo til å gjelden den nye utgaven av A321.

Andre nyheter

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer