9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Regional Jet øker flåten med CRJ-fly i tjeneste for SAS

Selskapet Regional Jet som flyr CRJ og ATR-fly for SAS i dag, skal utvide flåten med ytterligere jetfly. I en samarbeidsavtale med SAS er det lagt opp til at det estlandske flyselskapet nå henter inn fem nye CR-900 fly som skal inngå i flåten som brukes for SAS.

Det vil gi selskapet totalt åtte CRJ-900 fly som skal fly i tjeneste for SAS, i tillegg til dagens åtte ATR 72-600. Regional Jet flyr i dag for SAS på ruter i Sverige og Danmark.

Innen utgangen av 2020 vil selskapet med hovedkontor i Tallinn, ha en flåte med totalt 30 fly. Nå ventes også flere Embraer 195 på vei inn for ekspansjon ut i Europa.

To av de nye CRJ-flyene får base i Vilnius fra mars neste år melder Aviation Economics.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer