Det spanske flyselskapet Volotea skulle etter planen ha startet opp en rute mellom Oslo og Lyon i mars, men har utsatt oppstarten til april. Flyselskapet skriver i en melding på sine Facebook-sider at Oslo-ruten starter 12. april.

Fra 12. april skal flyselskapet fly på mandager og fredager på ruten, i konkurranse med Norwegian. Norwegian flyr den samme ruten fra 16. mars også de to ganger i uken konsentrert rundt helgen.

Volotea vil ankomme Oslo ved 09.50-tiden og fly tilbake 10.25 på fredager, mens det på mandager ligger an til kveldsrute med avgang fra Lyon ved 19.40-tiden og ankomst Oslo 22.15.

Det spanske flyselskapet skal i stor grad benytte Airbus A320ceo på ruten til og fra Norge. Flyselskapet har også en kommende chartertur mellom Oslo og Versailles 23. mai i år med Airbus A319.

Volotea er i ferd med å vokse seg stadig større i Spania, Italia, Hellas men også i Frankrike. I 2023 åpnet selskapet sin niende base i Frankrike, og i februar i år hentet selskapet inn tre nye Airbus A320. Flyselskapet har nå 44 fly i flåten.

ANNONSE
Forrige artikkelSvenske Braathens Regional i mål med rekonstruering
Neste artikkelUndersøker justering av pilotsete som årsak til LATAM-787 hendelse