Foto: Braathens Regional Airlines

Det svenske flyselskapet Braathens Regional Airlines AB er i mål med sin økonomiske rekonstruksjon. Det melder avisen Dagens Juridik.

– At vi har nådd målet vårt med restruktureringen er en svært gledelig nyhet for kunder, ansatte og samarbeidspartnere som har vært både støttende og tålmodige gjennom denne prosessen, sier Ulrika Matsgård, administrerende direktør i BRA til avisen.

Flyselskapet måtte 19. oktober 2023 søke om restrukturering for samtlige av moderselskapets syv operatørselskaper. Målet var å sikre en langsiktig finansiell stabilitet heter det i følge flyselskapet selv. Den største kreditoren i rekonstruksjonen var Skatteverket i Sverige der selskapet måtte jobbe hardt med å komme i mål.

– Vi ser nå frem til å fortsette vårt viktige arbeid med å tilby mer bærekraftige, punktlige reisemuligheter med høy service, både innenlands i Sverige og i hele Europa sammen med turoperatører og andre samarbeidspartnere, sier Ulrika Matsgård, administrerende direktør i BRA.

Selskapet har iverksatt flere tiltak for å skape finansiell stabilitet, og i kombinasjon med sunn forretningsdrift heter det videre.

ANNONSE
Forrige artikkelGlemte flyets tekniske dokumenter – Måtte snu og returnere til Torp
Neste artikkelSpanske Volotea starter opp senere til Oslo enn planlagt