WGH har blitt tildelt kontrakt om leveranse av sikkerhetskontrolltjenester på Haugesund Lufthavn for Lufthavndrift AS med virkning fra 1. september 2021.Tildelingen av kontrakt ved Haugesund Lufthavn er en viktig milepæl i utviklingen av WGH som leverandør av sikkerhetstjenester på norske lufthavner

-Ved valg av WGH som leverandør av sikkerhetskontrolltjenester er vi trygge på at vi har valgt en leverandør som innehar alle de kvaliteter vi er ute etter med hensyn til etterlevelse av de strengeste krav til sikkerhet og kvalitet. WGH er en samarbeidspartner på lufthavnen i dag og vi ser frem til å utvide og utvikle dette samarbeidet slik at lufthavnen kan nå sine målsetninger om kontinuerlig forbedring og effektivisering i den utfordrende tiden luftfartsindustrien nå står overfor og som vil være gjeldende i de nærmeste årene» sier Tore Lillenes, administrerende direktør i Lufthavndrift AS.

På Haugesund lufthavn ledes WGHs avdeling av stasjonssjef Sveinung Helgeland.

Oppgavene har så langt dreid seg om passasjerservice, bagasje- og frakthåndtering for de ulike flyselskaper som flyr inn og ut av flyplassen, men vi gleder oss nå til å ønske nye medarbeidere velkommen, og å etablere sikkerhetskontrolltjenesten som en sentral del av vår daglige drift, sier han.

ANNONSE
Forrige artikkelFlyselskapene utsetter annonserte ruter fra Norge i sommer
Neste artikkelGardermoen gjenåpner hele Pir Nord