Foto: Hans O. Nyborg

Kun en dag etter at det islandske flyselskapet Icelandair ga beskjed om at det ikke blir noe av oppkjøpet av WOW Air, er det klart at en midlertidig avtale om et oppkjøp av det islandske lavkostselskapet er inngått med selskapet Indigo Partners. Det er selskapet som eier store andeler av blant annet Frontier Airlines, Volaris og Wizz Air.

Avtalen er enda ikke fullført og endelig vedtatt, men en avtale som skal føre frem til at den nye eieren tar over det kriserammede selskapet er underskrevet.

I følge Flight har også Indigo stor suksess med å kjøpe opp selskapet Spirit Airlines i USA og snu det fra en nært forestående konkurs til en økonomisk suksess.

Indigo har satt en strategisk plan for hvordan WOW Air skal blomstre opp på nytt. I en pressemelding skryter ledelsen i selskapet over hva de ansatte har gjort under oppstarten av WOW og sier at merkenavnet er det viktigste de skal bygge videre på.

 

ANNONSE

Legg inn kommentar:

Skriv din kommentar
Ditt navn:

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.