6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

WOW Air blir kjøpt opp av Wizzair-eiere

Kun en dag etter at det islandske flyselskapet Icelandair ga beskjed om at det ikke blir noe av oppkjøpet av WOW Air, er det klart at en midlertidig avtale om et oppkjøp av det islandske lavkostselskapet er inngått med selskapet Indigo Partners. Det er selskapet som eier store andeler av blant annet Frontier Airlines, Volaris og Wizz Air.

Avtalen er enda ikke fullført og endelig vedtatt, men en avtale som skal føre frem til at den nye eieren tar over det kriserammede selskapet er underskrevet.

I følge Flight har også Indigo stor suksess med å kjøpe opp selskapet Spirit Airlines i USA og snu det fra en nært forestående konkurs til en økonomisk suksess.

Indigo har satt en strategisk plan for hvordan WOW Air skal blomstre opp på nytt. I en pressemelding skryter ledelsen i selskapet over hva de ansatte har gjort under oppstarten av WOW og sier at merkenavnet er det viktigste de skal bygge videre på.

 

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer