12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

WOW Air med risikosport – Flyr med kun ett fly til India

Det islandske flyselskapet WOW Air har startet fredag opp sin rute mellom Keflavik på Island og Delhi i India. Denne ruten skal selskapet operere tre ganger i uken, men en Airbus A330 i flåten. 

Nå i vinter går flyturene på lørdager, tirsdager og torsdager. For selskapet er det stor risikosport å operere en flyrute med kun ett langdistansefly i flåten. Flytiden til India fra Island er mellom 10 og 11 timer. 

Så sent som nå i desember ble det kjent at flyselskapet har levert tilbake to av sine tre Airbus A330, og to Airbus A320 til leasingselskapene. 

Nå har selskapet en flåte med Airbus A321 i neo og ceo-utgaver. I tilleg til ett Airbus A330 fly. 

Andre nyheter

Widerøe får fly Evenes – Bodø med statlig kontrakt

Hans Olav Nyborg

Airbus leverer første nye helikopter med fem rotorblader til Norsk Luftambulanse

Hans Olav Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer