11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

WOW-samtaler med Icelandair kollapset på nytt

Etter at en kjøpsavtale mellom det islandske flyselskapet WOW Air og Indigo Partners i USA strandet forrige uke, har det vært samtaler mellom lavkostselskapet og Icelandair. Det er andre gangen at de to selskapene har forsøkt å finne sammen.

Etter planen skulle WOW Air og Icelandair avslutte samtalene i løpet av mandag 25. mars, men søndag 24. mars ble det sendt ut en kort pressemelding fra Icelandair om at samtalene hadde kollapset og at det ikke førte frem å fortsette.

WOW Air kom kort tid etter med samme type pressemelding. Nå ligger det islandske selskapets skjebne hos kreditorene. WOW Air melder at det nå vil bli foretatt samtaler med kreditorene i et håp om å komme til enighet om en frivillig restrukturering av selskapet.

WOW Air vil tilby kreditorene eierskap i selskapet og håper å kunne redde det fra konkurs.

Andre nyheter

Danske Spies setter opp charterfly til Hellas i dansk høstferie

Hans Olav Nyborg

Flyselskap åpner restaurant i en Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer