Foto: Hans Olav Nyborg

I mars hadde Norwegian 1 544 289 passasjerer. Fyllingsgraden til Norwegian økte til 85 prosent, som er opp fire prosentpoeng sammenlignet med mars i fjor. Norwegian kan i tillegg skilte med svært høy regularitet, hele 99,6 prosent av alle oppsatte flyvninger ble gjennomført.

– Vi er svært fornøyde med å nok en gang kunne publisere sterke trafikktall, som denne måneden fikk ekstra fart grunnet en tidlig påske. Den svært høye regulariteten i mars reflekterer alt det imponerende arbeidet våre kollegaer gjør hver dag for å skape tillit blant passasjerene. Dette er spesielt viktig i høytider som påsken, der mange har planlagt feriereiser. Jeg er stolt over å kunne fortelle at vi ikke kansellerte en eneste internasjonal flyvning i påsken. Nå ser vi frem mot neste feriesesong og sparker i gang vårsalget denne uken. Bookingtrenden for sommersesongen begynner å se solid ut, men vi forventer naturlig nok en litt svakere april måned, siden påsken kom tidlig i år, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian hadde 1 544 289 passasjerer i mars. Kapasiteten (ASK) var 2 441 millioner setekilometer, som er opp fire prosent fra året før, mens faktisk passasjertrafikk (RPK) var 2 075 millioner setekilometer. I mars hadde Norwegian i gjennomsnitt 73 fly i drift, og 99,6 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten, målt som andel avganger innen 15 minutter etter ordinær tid, var på 86,7 prosent, opp seks prosentpoeng fra mars 2023.

ANNONSE
Forrige artikkelFortsatt lav økning for trafikken over svenske flyplasser
Neste artikkelNedgang for Widerøe i mars måned