2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no

Air Transat starter rute til København – Med Airbus A321

Det kanadiske flyselskapet Air Transat har valgt å annonsere en ny rute mellom Montreal og København. To ganger i uken skal flyselskapet fly ruten fra 16. juni til 20. september neste år i 2020.

Ruten skal opereres med Airbus A321neoLR (Long Range).

-Air Transat er stolt av å være det eneste flyselskapet som tilbyr non-stop-service til København ut fra Montreal. Dette bringer antallet europeiske destinasjoner selskapet vil tilby neste sommer til 27. Innføringen av Airbus A321neoLR til vår flåte markerte en milepæl i selskapet. Disse nye Airbus-flyene forbedrer effektiviteten og fleksibiliteten, slik at vi kan fortsette å utvide tilbudet til feriemål, sier Annick Guérard, administrerende direktør i Transat.

Andre nyheter

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer