-0.6 C
Oslo
04/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ryanair jakter på Thomas Cook-fly

Det irske flyselskapet Ryanair har startet jakten på Airbus-fly som nå er parkert etter konkursen i reisegiganten Thomas Cook. Det er datterselskapet Lauda Air som Ryanair ønsker å ruste opp før neste sommersesong.

I følge FlightGlobal skal selskapet ha sett seg ut en rekke Airbus A320 som ble operert av Thomas Cook, og som nå er fløyet til Shannon i Irland i påvente av nye operatører.

Lauda som flyr ut fra Østerrike har i dag 21 Airbus A320ceo, og håpet til Ryanair er å øke flyflåten betraktelig i forkant av mars måned neste år, når sommersesongen er i gang. Flere av Airbus-flyene Thomas Cook opererte er i dag under eie av Avion Express, og var utleid til reiseselskapet.

Foto: Hans O. Nyborg

Andre saker

Air Canada dekorerer Airbus-fly i retro-look

Redaksjonen

Air Namibia konkurs – Alle fly satt på bakken

Redaksjonen

Thai Airways: Har besluttet at alle A380, A330 og Boeing 747 er ute av flåten for godt

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer