Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ryanair jakter på Thomas Cook-fly

Det irske flyselskapet Ryanair har startet jakten på Airbus-fly som nå er parkert etter konkursen i reisegiganten Thomas Cook. Det er datterselskapet Lauda Air som Ryanair ønsker å ruste opp før neste sommersesong.

I følge FlightGlobal skal selskapet ha sett seg ut en rekke Airbus A320 som ble operert av Thomas Cook, og som nå er fløyet til Shannon i Irland i påvente av nye operatører.

Lauda som flyr ut fra Østerrike har i dag 21 Airbus A320ceo, og håpet til Ryanair er å øke flyflåten betraktelig i forkant av mars måned neste år, når sommersesongen er i gang. Flere av Airbus-flyene Thomas Cook opererte er i dag under eie av Avion Express, og var utleid til reiseselskapet.

Foto: Hans O. Nyborg

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer