Hangar.no

Aircontact kjøper Flyservice

Eierne av Flyservice AS har solgt sine aksjer til AS Aircontact. Aircontact vil med dette oppkjøpet styrke sin posisjon som Passasjer General Sales Agent (GSA) på det norske markedet, og vil med oppkjøpet bli den klart største GSA tilbyder i Norge, med ambisjoner om ytterligere vekst.

Aircontact, som har 50-års jubileum i år, har siden 1962 vært den ledende flymegler og GSA i Norge. Aircontact som i den senere tid har etablert flymegleravdelinger i både Stavanger og Gøteborg, har med sin solide økonomi ressurser til å støtte og videreutvikle GSA virksomheten fremover.

Aircontact representerer i dag Estonian Air, Korean Air og Air Mauritius. Med oppkjøpet vil Aircontact sammen med sitt nye datterselskap Flyservice i tillegg også representere Alamo Europa, Lan Chile, China Airlines og Air Seychellene.

Michael Sørensen er ansatt som daglig leder i selskapet, og han ser frem til å kunne tilby det norske markedet et større antall flyselskaper og destinasjoner med den nye porteføljen av flyselskaper.

Andre nyheter

Cyprus får nye millioner i kassen

Hans Olav Nyborg

5000 må gå i fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

DAT fikk ikke medhold om Lofoten

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer