Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Atlantic Airways vurderer å åpne for ny rute til Norge

Flyselskapet Atlantic Airways fra Færøyene vurderer nå å opprette en ny flyforbindelse til Norge. Selskapet har hatt etterspørsel etter en rute hit, og nå vurderes det når dette kan åpnes.

Det er innbyggere på Færøyene som jobber i Norge, som har etterspurt en direkte flyrute hit. Før koronautbruddet kom hadde selskapet en rute mellom Vagar og Bergen. Nå melder avisen Local.fo at en annonsering av en ny rute kan være rett rundt hjørnet.

I dag må innbyggere reise fra Færøyene via København, og så videre til Norge, noe som skaper utfordringer ettersom Danmark er farget rødt på kartet over land med høy smitte og krav her hjemme om karantene.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer